MEZOTERÁPIA

MEZOTERÁPIA

MEZOTERÁPIA

Aesthetic medicine skin care mezoterápia

Fusion Meso

2001-ben Raphael Duérinck megalapította az Oxynergy Paris professzionális bőrápolási márkát. A peptideken alapuló innovatív receptúrák az őssejtek aktivitásának fenntartását célozták meg. 2007-ben egy új, orvosi-esztétikai vonal megteremtésével létrehozta a Fusion Meso-t. A Fusion Meso eredetileg csak orvosok számára volt elérhető, ám a szépségterapeuták óriási igényére, válaszul olyan professzionális termékeket és eljárásokat dolgozott ki, amelyek az orvosi kezelésekhez „nagyon hasonló eredmények” elérését tették lehetővé.

A Fusion Meso izgalmas és természetes hatású terápiás kezelései így váltak igazán sikeressé. Fiatalító, megújító hatása a mezoterápia elvein alapszik, amely elősegíti a kötőszövet regenerálódását a bőr mélyebb rétegeiben, ám a cég olyan speciális protokollokat dolgozott ki, amelyek kevésbé fájdalmasak és akár több kezelési kombinációt is ötvöznek a rövidebb gyógyulási idővel járó hosszútávú eredményekért.

A márka három kezelési lehetőséget kínál:

 1. A frakcionált meso-t: a Meso Pen-t, amely a mikro-szúrások által ösztönözi a bőrt kollagén termelésre, hogy helyreállítsa önmagát, miközben/egyidejűleg megnöveli az aktív összetevők transzdermális szállítását az általa létrehozott apró csatornákon keresztül.
 2. A No-Needle Meso egy fájdalommentes bőrfiatalító kezelés, amely elektromágneses impulzusokkal stimulálja a bőrt, a pórusok megnyitásával és a mikrocsatornák létrehozásával a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatja.
 3. A Fusion Meso ötvözi a frakcionált és a tű nélküli Meso használatát, hogy tovább növelje az összetevők hatékonyságát és diffúzióját a bőrben.

A Fusion Meso megalakulása óta élenjáró innovációkkal kínál professzionális megoldásokat a kozmetikai termékek és szépségápolási eszközök terén. Fáradhatatlan kutatási és fejlesztési munkájának, valamint a kezelések hatékonyságának és biztonságának köszönhetően üstökösként szárnyal az esztétikai-fiatalító eljárásokat alkalmazó orvos-kozmetikai szolgáltatások piacán.

A professzionális megoldások széles skálája testreszabott kezeléseket tesznek lehetővé, míg a specifikus protokollok magukban foglalják a megelőzési és előkészítési fázisokat, a speciális kezelési lépéseket, valamint az utóápolási/karbantartó fázisokat.

Az exkluzív termékek a kozmetikus szakemberek és a bőrgyógyászok számára készülnek, amelyek hatékonyan célozzák meg és javítják az olyan bőrproblémákat és bőrbetegségeket, mint: a bőr öregedése, ráncok, pigmentáció, bőrfehérítés, haj, bőrfeszesítés, szemápolás, lipolízis és cellulit.

Ajak kontúrra, a teltebb és bíborszínű ajkakért

F-PERFECT LIPS 5ml Ajakdúsító koktél

Összetevők: Hyaluronsav, VEGF növekedési faktor, (Vascular endothelial growth factor) ginkgo-biloba kivonat, organikus mustárcsíra kivonat, Acetil-Hexapeptide-38.

Leírás:

Az F-Perfect Lips olyan termék, melynek célja az ajkak definíciójának, teltségének és színének javítása. Az ajkak térfogatát és hidratálását a hialuronsav és az acetil hexapeptid-38 fokozza. A peptid célzott hatása fokozza az adipogenezis (zsírszövet szaporulat) sebességét. Ráadásul serkenti a peroxiszóma proliferátorral aktivált receptor, az 1a koaktivátor (PGC-1a) kifejeződését. Ez magasabb lipid felhalmozódáshoz és ezáltal az ajkak teltségének növekedéséhez vezet. A VEGF, a ginkgo-biloba és a mustárcsíra kivonatok fokozzák a bőr vér mikro-keringését, az intenzívebb bíbor ajak szín eléréséhez.

Használata: A termékeket elektroporációval, frakcionált mezóval és mezóval lehet alkalmazni.

Célterület: Az ajak körvonalai. Meso protokoll: 0,5 mm. Célzott szövet: Dermis, zsírszövet.

Célzott sejtek: Adipociták, endothel sejtek, fibroblasztok. Kezelések gyakorisága: 2-4-szer kéthetente.

Egyedülálló bőrmegújító-arcfiatalító koktél

F-LIFT FACE 5ml

Az F-LIFT FACE egy forradalmian új steril anti-aging formula (igazi meso ampulla), amely kizárólag tiszta hatóanyagokat tartalmaz. Ellenben nem tartalmaz semmiféle tartósítót, színezőt, illatanyagot és más fölösleges kemikáliát.

Ez a hatóanyag-koktél egy igazi áttörés a bőr rejuvenációjában. A tudományos kutatások legfrissebb eredményeit képviselő összetevői: peptidek és növekedési faktorok, melyek a lehető legtöbb különböző támadásponton keresztül fejtik ki a bőr öregedését kísérő jelenségeket gátló hatásukat.

 • Megelőzi a bőr öregedését.Semlegesíti a szabadgyököket.
 • Csökkenti oxidációs folyamatot.
 • Csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat.
 • Stimulálja a kollagén I szintézist.

Aktív hatóanyagok

 • 500 000 dalton molekultömegű hyaluronsav* (gátolja a transzepidermális vízvesztést, megerősíti a keratinociták egymáshoz kötődését, stimulálja a kollagén szintézist)
  • hexapeptid-10 (javítja a sejt-kötődést a basal-membránhoz a laminin-5 szintézis fokozása révén, ezáltal feszesebb és tömöttebb tapintásúvá válik a bőr)
  • karcinin (anti-oxidációs, anti-glikációs és bőr-anyagcsere stimuláló hatású, védi egyrészt a fibroblasztokat és keratinocitákat, másrészt a kollagént a külső ártalmaktól – ezáltal ránc-kisimító hatású)
  • CG-βFGF növekedési faktor, Sh-polipeptid-1 (stimulálja a kollagén és elasztin szintézist)
  • CG-IGF1 növekedési faktor, Sh-oligopeptid-24 (stimulálja a kollagén és elasztin szintézist, ráadásul zsírbontó hatású)
  • CG-TRX növekedési faktor, Sh-polipeptid-2 (antioxidáns hatásánál fogva védi a bőr sejtjeit, stimulálja a sejtosztódást)
  • CG-EDP3 biomimetikus peptid, oligopeptid-24 (stimulálja a sejtosztódást, növeli a bőr feszességét)
  • CG-TGP2 biomimetikus peptid, oligopeptid-34 (bőrvilágosító, atópiás dermatitisz ellenes hatású)

Növekedési faktorok:
A növekedési faktorok proteinek, melyek a sejtfelszínen saját receptoraikhoz kötődnek, így sejtszaporodást idéznek elő, valamint ezek a fehérjék szabályozzák a kollagén-, az elasztin- és a hyaluronsav termelést. Módszerünk mind a kozmetika, mind az esztétika jövőjét jelenti, hiszen nem csupán a hyaluronsav, vitaminok, ásványi anyagok stb. pótlását biztosítják, hanem elősegítik bőrünk hiányzó komponenseinek újratermelődését is.

Biomimetikus peptidek: Ezek a fehérjék részt vesznek a sejtek közötti kommunikációban. Aktiválják a bőrünkben jelenlévő növekedési faktorokat és a természetesen már meglévő jeleket másolva a test olyan folyamataira vannak hatással, mint például a bőrregeneráció, a hidratálás, a melanintermelés, stb.

Bőr ragyogását fokozó erőteljes anti-aging koktél

F-Glow Lift 5 ml

Aktív összetevők:

 • organikus szilícium (1%)
 • hialuronsav MW (0,5%)
 • FGF növekedési-faktor (0,3%)
 • tranexámsav (0,2%)
 • DMAE (0,2%)
 • niacinamid (0,2%)
 • C-vitamin (0,1%)
 • glutation (0,05%)
 • Acetyl Glycyl Beta-Alanine peptid (0,1%)

Hatása:

 • Megemeli és feszesíti a bőrt.
 • Feltölti a mély és a finom ráncokat.
 • Bőrtónus kiegyenlítő hatású.
 • Javítja a bőr tónusát és halványítja a barna foltokat.

Az F-GLOW LIFT kezelés kiválóan hat a sötét foltokra és kiegyenlíti a bőrtónust, segít minimalizálni a mély ráncokat és küzd a bőr megereszkedése ellen. A pigmentáció összetett folyamat, főként a melanociták stimulációjának eredményeként – elsősorban napfény hatására – alakul ki. A melanogenezis három jelentős folyamatot foglal magában: a melanoszóma képződését (a melanociták plazmájában lévő hólyagocskák, melyek a melanint raktározzák), a melaninszintézist és a melanoszóma transzportot.

Az Acetyl Glycyl Beta-Alanine peptid, a glutation, a C-vitamin, a niacinamid és a tranexámsav szinergiája különböző szinteken fejtik ki bőrfehérítő hatásukat:

 • Gátolják a melanint termelő enzimek működését (tirozináz, TRP-1 és TRP-2).
 • A melanoszóma transzport gátlása a melanofillin (hordozó fehérje) termelésének csökkentése által. (A kis organellumok, az úgynevezett melanoszómák felfelé szállítják a pigmentet).
 • Gátolják a melanin termelését.

A hialuronsav, a DMAE, az FGF és a szerves szilícium együttesen a fibroblasztokra hatnak, intenzív feszesítő hatásúak, csökkentik a ráncokat és a bőr megereszkedését. Néhány kezelés után a bőr tónusa megváltozik, fényesebbé és ragyogóbbá válik. A maximális és a hosszan tartó eredményért az F-GLOW LIFT kezelés mellé elengedhetetlen az all-day shield 50 fényvédő mindennapos használata.

Alkalmazási lehetőségek: mezo-tűs kezelés, transzdermális adagoló eszközök, post-lézer.
Kezelési területek: Arc, nyak, dekoltázs és kezek.
Adagolás: 5 ml kezelésenként (arc és nyak).
Technika: nappage, papulák.
Célszövet: epidermisz, felszíni irha.
Célzott sejtek: fibroblaszt, keratinociták, melanociták.
A kezelések gyakorisága: A kezdő kúra 3-5 kezelésből áll, köztük 2 hetes szünettel, majd karbantartás céljából 6 hetente egy kezelés elegendő.

HATÉKONYSÁGA KLINIKAILAG BIZONYÍTOTT!

Arc zsírpárnák (szem alatti táskák, toka) csökkentésére szolgáló ani-aging koktél

F-SLIM LIFT 10 ml

Aktív összetevők:

 • NCTC 135 (4 ásványi anyag, 23 aminosav, 18 vitamin, 6 koenzim, 5 nukleinsav, 2 redukálószer),
 • koffein (0,25%),
 • hialuronsav MW (0,5%)

Hatása:

 • Revitalizálás.
 • Sejttáplálás.
 • Megelőzi és mérsékli a bőröregedés jeleit.
 • Feltölti a mély és a finom ráncokat.
 • Korrigálja az arc zsírtartalmát.

Az NCTC 135 teljes egészében növényi vagy szintetikus forrásból származó összetevők keveréke, amely aminosavakat, ásványi anyagokat, vitaminokat, koenzimeket és nukleinsavakat tartalmaz. Köztudott, hogy a szabad gyökök jelentősen hozzájárulnak a bőr öregedéshez, de az NCTC 135 hatóanyagai védelmet nyújtanak mind a szövetekben, mind a sejtfolyadékokban ezen károsító hatások ellen. Ezen kívül hidratál, aktiválja a sejtanyagcserét, beleértve a sejt mitokondriumai által felhasznált légzési oxigént, ami növeli az intracelluláris adenozin-trifoszfát (ATP) termelődését. Ez a biokémiai energia szolgál számos létfontosságú sejtfunkció üzemanyagául, mint például a sejtosztódásnak, a fehérjeszintézisnek és a sejtmozgásnak.

Az NCTC 135 használatának előnyei:

 • az oxigéngyökök és hidroxilgyökök megkötése,
 • az oxigénfelvétel és a sejtaktivitás serkentése,
 • a bőr kollagén bioszintézisének növekedése,
 • a finom vonalak és ráncok csökkentése,
 • a bőr sűrűségének, vastagságának és újbóli epithelializációjának növekedése,
 • hatékony bőrátalakítás, például hegek és striák ellen.

Az F-SLIM LIFT egy steril izotóniás oldat, amely NCTC 135-öt, koffeint és hialuronsavat is tartalmaz. Úgy tervezték, hogy képes legyen megfiatalítani a bőrt és mobilizálni az arc területén felhalmozódott zsírt. A test különböző részein használható, arcon, nyakon, dekoltázson és a kezeken. Az eredmények a kezelések ismétlésével néhány hét után már láthatóvá válnak.

Használata: mezo-tűs kezelés, transzdermális adagoló eszközök, post-lézer.
Területek: arc, nyak, dekoltázs és kezek.
Adagolás: 5 ml kezelésenként (arc és nyak).
Technika: nappage, papulák.
Célszövet: epidermisz, felszíni irha.
Célzott sejtek: fibroblaszt, keratinociták, zsírsejtek.
A kezelések gyakorisága: A kezdeti kúra 3-5 kezelésből áll, 2 hetes szünetekkel. Karbantartásként 6 hetente egy kezelés.

Teljes egészében növényi vagy szintetikus forrásból származó összetevők keveréke

F-XFC + 5 ml Hyaluronsav (0,5%) és NCTC 135 komplex Anti-Aging koktél

Aktív összetevők:

 • NCTC 135* (4 ásványi anyag, 23 aminosav, 18 vitamin, 6 koenzim, 5 nukleinsav, 2 redukálószer)
 • EGF növekedési faktor (1%)*
 • FGF növekedési faktor (1%)*
 • hialuronsav MW (0,5%)*

Hatása:

 • Revitalizáció, sejttáplálás.
 • Megelőzi és csökkenti a bőröregedés jeleit.
 • Csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat.

Az NCTC 135 teljes egészében növényi vagy szintetikus forrásból származó összetevők keveréke. Tartalmaz aminosavakat, ásványi anyagokat, vitaminokat, koenzimeket és nukleinsavakat. A szabadgyökökről ismert, hogy hozzájárulnak az öregedéshez, és az NCTC 135 számos szabadgyök semlegesítő anyagot tartalmaz, amelyek védelmet nyújtanak a gyökök ellen mind a szövetek, mind a sejtek vizoldékony részében. Az NCTC 135 hidratálóként is rendkívül hatékony, és aktiválhatja a sejtanyagcserét, beleértve a légzési oxigénfogyasztást a sejt mitokondriumában, ami viszont növeli az intracelluláris adenozin-trifoszfát termelődését. Ez a biokémiai energia üzemanyagként szolgál számos létfontosságú sejtfunkcióhoz, mint például a sejtosztódáshoz, a fehérjeszintézishez és a sejtmozgáshoz.

Az NCTC 135 számos előnnyel rendelkezik, többek között:

 • Oxigéngyökök és hidroxilgyökök megkötése
 • Az oxigénfelvétel és a sejtaktivitás serkentése
 • A bőr kollagén bioszintézisének növekedése
 • Finom és nagyobb ráncok csökkentése
 • Növeli a bőr sűrűségét, vastagságát és újbóli epithelializációját
 • Hatékony bőrátalakítás, például hegek és striák esetében.

Az F-XFC+ formula egy steril és izotóniás oldat, amely növekedési faktorokkal és hialuronsavval megerősített NCTC135-öt tartalmaz. Úgy tervezték, hogy fiatalossá tegye a bőrt azáltal, hogy alapvető tápanyagokat biztosít és elősegíti a sejtek regenerálódását. Használható a test különböző részein, beleértve az arcot, a nyakat, a dekoltázst és a kezeket. A kezelés általában több alkalmat igényel, az eredmények néhány hét után láthatóak.

Használata: tűs mezoterápia, transzdermális adagoló eszközök, post-lézer.

Területek: Arc, nyak, dekoltázs és kezek.

Protokoll: Adagolás: 5 ml kezelésenként (arc és nyak)

Technika: nappage, papulák, mezopen, elektroporátor.

Célszövet: epidermisz, felszíni irha

Célzott sejtek: fibroblaszt, keratinociták.

Kezelések gyakorisága: A kezdeti kúra 3-5 kezelésből áll, a kezelések közötti idő: 2 hét. Fenntartó kezelés 6 hetente egy kezelés.

Szabadalmaztatott formula, a FUSION MESO exkluzív koncepciója

SMART MIX

Hatóanyagok:

 • Természetes emulgeálószer
 • Bőrpuhító

Hatása:

 • Hidratáló.
 • Védi a bőrt orvosi kezelések után.

*A klinikai hatékonyság bizonyított

A Smart Mix egy szabadalmaztatott formula, a FUSION MESO exkluzív koncepciója, amely lehetővé teszi egy személyre szabott steril krém létrehozását bármilyen mezoterápiás koktélból. A Smart Mix egy 100%-ban természetes emulgeálószereken és bőrpuhító szereken alapuló mikroemulzió. Kezelés után, amikor a bőr védőrétege megsérül, a steril krém felvitele segít minimalizálni a fertőzés esélyét. Minden kozmetikum nyomokban tartalmaz kórokozókat, amelyek bejuthatnak a tűs mezoterápia után a pórusokba. A bőrbe kerülve ezek a kórokozók bőrpírt vagy fertőzést okozhatnak. Csak steril krémet ajánlott alkalmazni a tűs mezoterápiás kezelést követő 24 órán belül.

 1. Szívjon fel 1 ml Smart Mixet egy 5 ml-es fecskendővel és 20 G-s tűvel.
 2. Szívjon fel 2 ml F-HA-t egy másik 5 ml-es fecskendővel és 20 G-s tűvel.
 3. Szívjon fel 0,5 ml-t egy másik koktélból (XFC, LIFT+FACE) a második fecskendővel az F-HA mellé.
 4. Távolítsa el a levegőt mindkét fecskendőből.
 5. Csatlakoztassa a fecskendőket luer-lock csatlakozóval, és keverje addig a termékeket, míg fehér emulzió keletkezik.
 6. Juttassa át az összes készítményt egy fecskendőbe, és helyezzen rá kupakot. Vigye fel a termék felét, a másik felét pedig hagyja meg az ügyfélnek, hogy szükség esetén használja fel otthon a következő 24 órában.

Használata: A termékek alkalmazhatók tűs mezoterápiás kezelés vagy bármilyen más orvosi kezelés után más ampullákkal összekeverve.

Területek: Arc, test és fejbőr.

HYALURONSAVAK F-HA+ 3,5% 5ml, F-HA 2% 10 ml

A bőr alapállományának természetes összetevője, vízmegkötő hatásának köszönhetően arc-, nyak-, dekoltázs kezeléséhez elengedhetetlen. Felhasználható mennyiség kezelésenként, bőrtípusonként 1-2ml. Nem keresztkötött, közepes molekulatömeg. Bőrfeszesítő, vízmegtartó, hidratáló, mikrohámlasztó.

F-VITAMIN C 10 ml 2000 mg

A C-vitamin rendkívül erős antioxidáns. Az antioxidánsok megelőzik a szabad gyökökkel kapcsolatos károsodásokat, amelyek a bőröregedés legjelentősebb okozói. Megfelelően alkalmazva, a C-vitamin képes az epidermisz mélyebb rétegeibe hatolni, feltöltve így a C-vitamin raktárakat. A szabadgyökök semlegesítésre kerülnek, a kollagén szintézis helyreáll. Jelentősen csökken a melanin termelés, ami meggátolja a szeplők megjelenését és világosítja a bőrt.

F-VITAMIN ACE 10 ml MULTIVITAMIN

Multivitamin koktél. C-vitamint, A-vitamint, E-vitamint tartalmaz. Erőteljes antioxidáns hatású trió. Szabadgyök megkötő formula az anti-ageing koktélok elengedhetetlen kiegészítője.

F-DMAE 10 ml DMAE 1%

Az arcon a mimikai izomzat tónusát növeli. Arckezelés során különösen látványos a megereszkedett bőr feszesítésére, azonnali nagyon látványos liftinghatással.

F-GINKGO 10 ml GINKGO BILOBA EXTRACTUM

Páfrányfenyő kivonat. Erős antioxidáns hatású, csökkenti a hajszálerek átjárhatóságát, serkenti a hajszálerek működését (ödéma ellen javasolt). Bőrfeszesítő, hajhullást csökkentő, cellulit elleni hatású. Használata test és arc kezelés során egyaránt hasznos, pl.: hajhullás csökkentésére, cellulit kezelésére, arcbőr kezelésekor öregedés gátló hatása érvényesül.

F-SILORG 10 ml ORGANIKUS SZILÍCIUM

Kötőszövet erősítő, bőrfeszesítő, a bőr fibroblaszt sejtjei elasztint és kollagént építenek fel segítségével. Arc, nyak, dekoltázs kezeléshez, öregedésgátló, bőrfiatalító, feszesítő hatással bír. Testkezeléshez, cellulit és zsírfogyasztáshoz, ill. a megereszkedett bőr állagának javításához alkalmazható. Hajkezeléshez is ajánlott, főleg vékony, töredezett hajra.

F-MELIRUTIN 10 ml RUTIN-MELILOT EXTRACTUM

Kumarin tartalommal. Arckezeléshez kiváló az anti-aging koktélban. Tartósítja a kívülről bevitt hyaluronsavat, meghosszabbítja a kezelés eredményét. Érfal erősítő hatásának köszönhetően alkalmas cellulit kezelésére is. Gyulladáscsökkentő, vízhajtó, ödéma elleni hatású, nyirokkeringést fokozó.

CYTOCARE 532. 5 ml HYALURONSAV - MULTIVITAMIN ANTI-AING, ANTIOXIDÁNS KOKTÉL

„LEGJOBB MEZOTERÁPIÁS HATÓANYAG” ANTI-AGING & BEAUTY TROPHY WINNER 2013.
2013. első európai orvosi Anti-Agnig Kongresszus Arc-, nyak-, dekoltázsregeneráló, ill. antiaging (öregedést lassító) kezelésére összeállított multi vitamin koktélok. A hyaluronsav koncentrációja igen magas 32mg, organikus szilíciumot, aminosavakat és a bőr számára elengedhetetlen vitaminokat tartalmaz. Erős anti-oxidáns hatás, hidratáló és öregedés gátló hatásának köszönhetően különösen ragyogóvá teszi a bőrt, sugárzó, természetes hatást eredményez. Magas hyaluronsav tartalma miatt (32 mg) a nagyon igénybevett, idős bőr kezelésére használjuk. Ez a kivételes koktél erőteljesen táplálja a bőrt, teltebbé, egészségesebbé teszi, mivel segíti megtartani a bőr biológiai egyensúlyát, visszaállítja az öregedési mechanizmust, védelmet biztosít.

F-BTX 10 ml HYALURONAV 2 PEPTIDE-EL ANTI-AGING KOKTÉL

Az F-BTX az optimális kezelés a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb eredmény elérésére. Az ampulla csak tiszta aktív összetevőket tartalmaz, tartósítószerek és egyéb vegyi anyagok nélkül. Két fajta peptidet kombinál (Oktapeptidek és Pentapeptidek), botox-szerű hatása van. A peptidek gátolják és csökkentik a arcizmok összehúzódásait, megelőzve az új mimikai ráncok kialakulását, és csökkentve a ráncok megjelenését. Egy egyedi szinergia a totális lifting hatásért.

F-XFC +FACE 10 ml HYALURONSAV - DMAE- ORGANIKUS SZILÍCIUM ANTI-AGING KOKTÉL

A tökéletes anti-aging kezelés egy ampullában.  Ez a formula a legelterjedtebb az anti-aging mezoterápiás kezeléseknél, mert tökéletes bőr megújulást eredményez.  Szerves szilícium a fő összetevője, ezért kiváló feszesítő hatással bír, kollagén képző, szabad gyök-blokkoló, javítja a bőrhibákat, halványít, megelőzi a ráncosodást, és gyulladáscsökkentő.
A DMAE és a kis molekulasúlyú hyaluronsav megemeli az arcbőrt és hidratál. Csökkenti az oxidációs folyamatot és a bőrpírt. Ennek köszönhetően exkluzív hatóanyag az öregedés megelőzésére és természetes fiatalító lehet.  Hyaluronsavat tartalmaz!

F-ACN 10 ml AKNE - PATTANÁS KEZELŐ KOKTÉL

Az kanadai füzike (Epilobium angustifolium) az észak kanadai prérin élő gyógynövény, Oenothein tartalmának köszönhetően csökkenti az 5-alfa reduktáz aktivitást, gátolja a baktériumok (propioni bacterium acnes ) szaporodását. Erőteljes anti-oxidáns hatással is rendelkezik, gátolja a bőr kóros pigmentációját. A Tripeptid-1 stimulálja az extracelluláris mátrix fehérjéket (kollagén I. és III., fibronektin, elasztin és laminin,) ezáltal elősegíta a szöveti megújulást.

F-HA ULTRA 5 ml HYALURONSAV - EGF, FGF NÖVEKEDÉSI FAKTOROK

Nem térhálósított (nem-retikulált) hialuronsav, EGF és FGF növekedési faktorokkal optimalizált termék az intenzív ránckorrekciós hatásért. A hialuronsav használata elősegíti a hidratált és feszes bőr megőrzését, javítja a sejtek kohézióját, ezzel csökkenti a transzepidermális vízvesztéstA bőrt fokozatosan feszesíti és hidratálja, ezáltal fiatalabb, szebb és rugalmasabb marad. EGF: (Epidermal growth factor, stimulálja a sejtek megújulását és a kollagén termelést) FGF: (Fibroblast growth factor, stimulálja a kollagén és elasztin szintézist) Használata: Elektroporációval, frakcionált meso-val vagy más transzdermális szállító eszközzel. Terület: arc, nyak, dekoltázs és kéz. Protokoll: Adagolás: 5 ml kezelésenként kezdetben 3–5 kezelés 2 hetente, majd az eredmények megtartásáért 6 hetente egyszer ismételő kezelés.

F-CARNITINE 10 ml L-CARNITIN 25%

Zsírégető hatású. Kizárólag akkor fejti ki hatását, ha az izomzat mozgásban van. Az izomzatra úgy hat, hogy az a zsírt égeti el, nem pedig a szénhidrátot. 

F-ARTICHOKE 10 ml ARTICSÓKA

Testkezelés során zsírbontó hatása érvényesül, cellulit ellen is használható.

STRETCHCARE 5 ml - STRIA KEZELŐ KOKTÉL

A StretchCare kezelés a bőrszövetek ernyedtségének látható jeleit enyhíti és a striák (terhességi csíkok ellen hatásos) a különböző bőrrétegekben kifejtett hatásai révén:• A bőrszövet feszesítő hatása: a DMAE fejti ki a bőrszövet feszesítő hatását• Hegek eltüntetése: a DMAE a laza kollagén-rostok feszítésével összehúzza a striákat és csökkenti jellegzetes elszíneződésüket• A bőr minőségének javítása: a hyaluronsav hidratáló és szerkezetjavító hatásának köszönhetően, a nyomelemekkel együtt új feszességet ad a sejteknek. Ezen kívül a B5 vitamin fontos szerepet játszik a zsírsavak és a koleszterin szintézisében, amelyek a bőrsejtek membránjainak építőanyagai. Így a B5 vitamin hozzájárul a bőr megújulásához és erősödéséhez.A StretchCare formula ezáltal természetes alapanyagok optimális koncentrációjú elegyét jelenti. A bőr feszesebbé és energikusabbá válik. A barázdák enyhülnek, a bőr a természetes ránckisimító hatás eredményeként simábbá válik. A striák jelentősen csökkennek, pigmentációjuk láthatóan halványul

F-XBC 10 ml - TEST FESZESÍTŐ KOKTÉL

Az eredményesebb kezelés a tökéletes test eléréséhez. Különböző mechanizmusoknak köszönhetően alkalmas mind a narancsbőr csökkentésére, a zsírsavak lebontására (lipolízis) a vizenyő csökkentésére (drenáló hatás) és feszesítésre.A vektorizált hyaluronidase, az articsóka és a gingko biloba kivonatok kiürítik a felgyülemlett folyadékot, méreganyagot. A vektorizált lipáz, a szerves szilícium és a koffein arra ösztönzi a zsírsejteket, hogy lebontsák a zsírt (lipolízis), míg az L-karnitin stimulálja a sejteket, elégeti a felszabadult zsírsavakat. Befejezésként a melilotus megerősíti az ereket, hogy megakadályozza újabb narancsbőr kialakulását.

F-MAGISTRAL 10 ml - CELLULIT, NARANCSBŐR KEZELŐ KOKTÉL

Az aktív összetevők szinergizmusának (egymás hatásának kölcsönös erősítése) köszönhetően a készítmény eredménnyel alkalmazható a cellulit kombinált kezelésében.Aktív összetevők:- organikus szilícium Segíti a kóros kötőszövet restrukturálását és megerősíti azt, mivel erőteljesen stimulálja új kollagén és elasztin rostok szintézisét. Az új kollagénnek köszönhetően nő a bőr hidratációja is. Ezeken kívül még fontos megemlíteni, hogy enyhe lipolítikus (zsírbontó) hatása is van. articsóka extraktum Jelentős zsírbontó hatással bír.- troxerutin Érvédő hatásának köszönhetően csökkenti a cellulittal járó ödémát.- kumarin  Nyirok-drenázs serkentő hatással bír, ezáltal szintén részt vesz az ödéma csökkentésében.

F-HAIR 10 ml - HAJHULLÁS ELLENI KOKTÉL

Visszaállítja a hatékony mikro-cirkulációt a fejbőrben és revitalizálja a hajhagymákat. Ez egy hatékony formula, amivel leküzdhető a hajritkulás, és csökkenthető a hajhullás. Az értágító Centella Asiatica kivonat tevékenységének, ami növeli a vér áramlását és így serkenti az oxigénellátást. Összetétel: panthenol, hyaluronsav, calcium penthatenate, biotin, vas, cink, magnézium, réz, centellasiatica, organikus szilícium, gingko biloba extraktum.

HAIRCARE 5 ml - HAJHULLÁS ELLENI KOKTÉL

„LEGJOBB MEZOTERÁPIÁS HAJKEZELŐ KOKTÉL” 1. díj 2014. II. Európai Orvosi Anti-Agnig Kongresszus. Eredményes a fejbőr táplálására, hidratálására, mivel elősegíti a zsírsavak termelődését. Androgén vagy külső okok (évszakváltás…) esetén csökkenti a hajhullást, elősegíti a növekedést. A hajhagymák pórusainak újjáélesztésére, a hajszálak rostjainak megerősítésére és védelmére ajánlott. Összetétel: Cink glukonát, aminosavak: (arginine, glitamine, ornithine, glicine, cysteine) vitaminok:( nicotinamide, calcium penthatenate, folsav, B6, biotin, B12,)

F-HAIR MEN 5 ml - ANDROGÉN ALOPÉCIA JELLEGŰ HAJHULLÁS KEZELÉSÉRE

Az egyedülálló F-HAIR MEN formula a tudományos kutatások legújabb eredményeivel került kifejlesztésre. Biomimetikus peptideket és sejtnövekedési faktorokat tartalmaz. Megakadályozza a hajhullást, serkenti a hajnövekedést, csökkenti a haj oxidációs folyamatait, erősíti a haj szerkezetét.

Aktív összetevők:
Acetyl tetrapeptide-3 (1%), réti here extractum (1%), növekedési faktorok: FGF + VEGF (0,5%), réz tripeptide-1 (0,5%), decapeptide-4 (0,5%), organic silicium (0,5%), carnosine (0,5%), Dexpanthenol (0,25%), organic silicium (0,25%), hyaluronic acid (0,1%).

F-EYE CONTOUR 5ml - SZEMKÖRNYÉK FESZESÍTŐ KOKTÉL

F-Eye contour használatával lehet a legjobb eredményeket elérni a legrövidebb idő alatt a szemkontúr kezelésekben. Megakadályozza ezen az érzékeny területen a szárazságot, a szem táskák, a sötét karikák és ráncok kialakulását. Az alacsony molekulatömegű hyaluronsav erősíti a bőr feszességét, hidratál és csökkenti a ráncokat. Chrysin és az N-hydroxysuccinimide aktiválja és megszünteti a vér eredetű pigmentekért felelős sötét színű karikákat és a helyi gyulladást. Szerves szilícium, Cynara és ginkgo kivonat segít eltávolítani a felgyülemlett folyadékot és zsírt alkotó szem táskákat.

F-RADIANCE 10 ml HALVÁNYÍTÓ -PIGMENTÁCIÓ ELLENI KOKTÉL

Az erős pigmentáció elleni harcban az F-Radiance megoldást kínál. Csökkenti az alfa-tirozináz tevékenységét (pigmentációért felelős enzim), megújítja bőrt, ragyogó, egészséges tekintetet kölcsönöz. A hatásos eredmény érdekében folyamatos kezelésekre van szükség, a kezelések előtt arcradír használata javasolt.

F-COUPERIX 5 ml CÉLZOTT KEZELÉS A COUPEROSIS CSÖKKENTÉSÉRE ÉS A HAJSZÁLEREK MEGERŐSÍTÉSÉRE

Aktív hatóanyagok:

 • Acetyl-tetrapeptide-40 (1%).
 • Organikus szilícium (1%).
 • VEGF növekedési faktor (0,25%).
 • Fitinsav (0,2%).
 • Ginkgo kivonat (0,1%).

Javallatok: Arcpirosság csökkentése. Couperosis enyhítése. Kitágult hajszáleres elváltozások javítása.

Leírás: Emberek milliói szenvednek gyulladásos reakciókkal összefüggő bőrpírtól, mely az enyhe kényelmetlenségen túl hátrányosan befolyásolhatja személyes jól létüket a mindennapi és a társadalmi életben egyaránt. A bőr kipirulását, az átmeneti vagy tartós erythemát jellemezheti még telangiectasia, pustulák, papulák és viszketés is. Egyértelmű, hogy az arcvöröség és a hajszálértágulatok által érintetteknél a bőr megnövekedett gyulladásos metabolitjai és reakciói arra utalnak, hogy a gyulladás központi szerepet játszik a rendellenességek kialakulásában.

A Couperix egy innovatív termék, amelyet kifejezetten a túlzott gyulladásos válasz által kiváltott arcvörösség és telangiectasia megjelenésének csökkentésére terveztek.  A gyulladás káros hatásai: a bőrpír, a kitágult erek és a hiperpigmentáció a kezelések hatására javulást mutatnak. A vörös területek kevésbé kiterjedtek, intenzitásuk csökken. A bőr egyenletesebbé válik, és kevésbé lesznek láthatóak a markáns piros foltok.

Alkalmazás módja: Elektroporációval, mezo-tűvel vagy más transzdermális adagolóeszközzel.

Protokoll és adagolás: 5 ml kezelésenként (arc). Célszövet: epidermisz, felszíni irha. Célsejtek: fibroblaszt, keratinociták, endoteliális sejtek.  A kezelések gyakorisága: Kezdő kúra: 3-5 kezelésből áll, a kezelések között 2 hét szünet. Később 8 hetente egy kezelés fenntartás céljából.

Területek: Arc.

KEZELÉSHEZ SZÜKSÉGES EGYÉB KELLÉKEK:

 • 30G 1/8″ (0,3×4 mm) tű
 • 30G 1/2″ (0,3×13 mm) tű
 • 2 ml, 5 ml, 10 ml fecskendő
 • 18G 2″ (1,2×50 mm) tű
 • Meso System toldó
 • Mesalyse toldó
 • MesoPen steril cserélhető pótfej 12 tűs
 • MesoPen steril cserélhető pótfej 1 tűs
 • 32G 1/2″ (0,26×13 mm) tű
 • 32G 1/8″ (0,26x 4mm) tű

ELEKTROPORÁCIÓ

Érintésvédelem: 230V-50Hz-30W IP20-Fu: F1T 500mA

A WS elektroporátor előző társaihoz képest sokkal nagyobb teljesítményű készülék, ezért bizonyos érintés védelmi szabályok betartása szükséges az esetleges kellemetlen, de teljesen veszélytelen kisfeszültségű áramütések miatt.

A WS készülék működési elvéből kifolyólag igen nagy elektromos mező jön létre a kezelő fej közvetlen környezetében, ami azt eredményezi, hogy ha a közvetlen környezetébe egy másik vezető kerül, akkor kiszámíthatatlan elektromos kisülések keletkezhetnek (mint egy villámcsapás, persze egészen kicsiben..). Ezért a készüléket lehetőleg szigetelt, tehát elektromos áramot nem vezető műanyag felületű tartóra (polc, asztal, stb..) helyezzük.

A készüléket használat közben csak a felső részen található sötétszürke kezelő felületen érinthetjük meg. A készülék által generált elektromos mező csak működés közben a kezelőfej közvetlen környezetében jön létre, ezért aki a kezelő fejjel működés közben érintkezésbe lép, nem viselhet fém tárgyakat, ékszereket.

A készülék kezelőfejét, ill. bármi más fém eszközt, keretet ne érintsünk meg egyszerre (pl.: számítógép, mobil telefon..). Aki a kezelő fejjel érintkezésben van, az kerüljön minden más elektromossággal működő fémházas készüléket, ill. minden egyéb fém tárgyat. A kezelés során a kezelő és a kezelt személy kerüljenek minden egyéb fizikai kontaktust más harmadik személlyel.

A WS elektroporátor kezelő fejének közvetlen környezetében lévő elektromos készülékek, adathordozásra alkalmas eszközök (mobiltelefon, számológép, számítógép, magnó kazetta, floppy, merevlemez, memóriakártya…) súlyos és visszafordíthatatlan károkat szenvedhetnek.

A kezelést kizáró tényezők:

1.) a kezelt személy szervezetébe pacemakert ültettek
2.) epilepsziában szenved
3.) terhes
4.) a kezelt bőrfelületen aktív aknés elváltozások láthatók

Forgalmazó: Medist Kereskedelmi Kft. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 1, Tel: + 36 20 545 5518  +36 1 266-5011
Email: info.medist@gmail.com

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE