MELLIMPLANTÁTUM

"Úgy gondolom, hogy minden test szép, és az önszeretet minden más előtt áll."

Eurosilicone implantátumok

Most, hogy az elmúlt évek sorozatos implantátum betiltásainak köszönhetően (PIP, Cereplast, Silimed, Natrelle) folyamatosan fogynak a piacról a „prémium”J  implantátumok, érdemes átgondolni, mi számít valójában prémium implantátumnak. A 33 éves Eurosilicone mindig egyike volt a 3 legnagyobb és legmegbízhatóbb gyártónak a világon. Az Eurosilicone a világ több mint 80! országában évente mintegy 240 ezer implantátumot értékesít. Termékpalettáján 300 különböző implantátum szerepel.

Az Eurosilicone 2004 óta az amerikai GC Aesthetics csoport tagja.
Régebben: Mc. Ghan. A legutóbbi betiltással kapcsolatban: A francia Nemzeti Gyógyszer- és Egészségügyi Termékbiztonsági Ügynökség (Agence Nationale de Sécurité du Médicament et des Produits de Santé, továbbiakban ANSM) 2019. 04. 02-án kiadott egy állásfoglalást a BIA-ALCL-el (Breast Implant Associated Anaplastic Lange Cell Lymphoma, azaz emlőimplantátumhoz társuló anaplasztikus óriás sejtes lymphoma) és a makrotexturált, valamint poliuretán felszínű implantátumok használatával kapcsolatban. Elővigyázatosságból az ANSM úgy döntött, hogy kivonja a francia piacról ezeket az implantátumokat. Mivel a BIA-ALCL nagyon ritka előfordulású, az ANSM, a már ilyen típusú implantátummal rendelkező pácienseknél az implantátum eltávolítását nem javasolja Az állásfoglalásból kiderül, hogy az Eurosilicone termékpalettából egyetlen kerek típusú implantátuma sem érintett a betiltásokban. Minden Eurosilicone kerek típusú implantátum, (sima felszínű, textúrált felszínű) egyaránt a javasoltak közé tartozik. A Franciaországi betiltás a makrotextúrált és a poliuretán bevonatos implantátumokra vonatkozott, kiemelten az Allergán gyár Natrelle implantátumaira.

A GC Aesthetics® által kifejlesztett Eurosilicone mellimplantátumainkat a legszigorúbb egészségügyi és biztonsági előírásoknak és követelményeknek megfelelően fejlesztjük és gyártjuk. Magabiztos lehetsz a választásoddal, gondoskodunk a biztonságodról, vigyázunk rád.

A nők sok okból fontolgathatják a mellnagyobbítást. A mellimplantátumok olyan melleket adhatnak a betegeknek, amelyekről mindig is álmodtak. Ezenkívül javíthatják önbecsülésüket, vagy korrigálhatják a mell súlyos aszimmetriáját, a mellkas genetikai deformitását, hipotrófiát vagy súlyvesztést a súlycsökkenés vagy a terhesség után. Bármi legyen is az oka, sok nő szexibbnek és magabiztosabbnak érzi magát a mellnagyobbítás után.

Leggyakoribb ok, amiért a betegek mellimplantátumokat használnak:

Szerezzen implantátumokat magának, ne másoknak! Kérdezd meg magadtól, miért akarsz mellimplantátumot. Csak magadnak kell tenned. Biztosan valami olyan lesz, amitől összességében jobban érzi magát. Bármi legyen is az oka a mellimplantátumok mérlegelésének, a folyamat első lépései a műtéthez megfelelő képzett plasztikai sebész megtalálása és az eljárás megismerése. Mielőtt mellnagyobbítás mellett dönt, feltétlenül ismerje a tényeket.

„Úgy gondolom, hogy minden test szép, és az önszeretet minden más előtt áll.

Az esztétikai orvoslással kapcsolatban azonban még mindig van némi ellenérzés. Ha megműtenek, az azért van, mert nem szereted magad, természetesen szeretem magam, de ha valamit tudok tenni, hogy jobban nézzek ki, megteszem! „

„A melleid az egyik irányba mennek, az elméd pedig a másik irányba."

Franciaországban 2011 -ben Maria Kolstad 83 éves korában, a legidősebb mellnagyobbító műtéten esett át. Maria bebizonyítja számunkra, hogy az életkor csak egy szám, amikor azt tesszük, ami boldoggá tesz minket. Maria életét az ingatlankezelő munkájának szentelte, és gondoskodik 12 unokájáról és 13 dédunokájáról!

Ennek a döntésnek az oka? Megözvegyült Maria újra szeretett volna randizni, és magabiztosabban akarta érezni magát a testével.
Az ő korában azt mondja: „a melleid az egyik irányba mennek, az elméd pedig a másik irányba.” Például július 22 -én Kolstad asszony, a kaliforniai Orange County lakója három órát feküdt a műtőasztalon, hogy implantátum behelyezésével mellnagyobbítást végezzen, körülbelül 8 000 dollárért. Tapasztalatairól mesélt a New York Timesnak.

Annyi oka van a kozmetikai sebészetnek, ahány ember. Másrészt az emberek tovább élnek és jobb formában vannak. Azt akarják, hogy fizikumuk összhangban legyen az elméjükkel, mint Maria.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Mi nem spammelünk! További információért olvassa el [link]adatvédelmi szabályzatunkat[/link].