SZEMPILLANÖVESZTŐ, HAJKEZELŐ SZEREK

Forradalmian új eljárás

Eyelash Revitalizer szempillanövesztő tus

A kaliforniai székhelyű REJUVI LABORATORY kifejlesztett egy forradalmian új eljárást azoknak a részére, akik elégedetlenek a szempilláik hosszával, tömöttségével és a szálak vastagságával, és hosszával Az Eyelash Revitalizer egyedülállóan ötvözi a nyugati és a keleti medicinában évszázadok alatt felhalmozott tudást. Ez azt jelenti, hogy sikerült kifejleszteni egy egyedülálló gyógynövény-vitamin-ásványianyag-nyomelem komplexet (Ginkgo-biloba, ginseng, poligonum, azaz angyalgyökér kivonat), mely rendkívül hatékonyan serkenti a szempillák növekedését, ráadásul az újonnan kinövő szálak a régieknél 30-40%-kal vastagabbak, és hosszabbak is lesznek. A készítmény alkalmazása rendkívül egyszerű. A vékonyka ecset segítségével be kell ecsetelni a szempillák tövét naponta kétszer.

Figyelem! A készítmény ne kerüljön a szembe, vagy a szemhéjakra!!!

Eyebrow Revitalizer szemöldök növesztő ecsetelő

Ez a szemöldök erősítő finoman stimulálja és táplálja a szőrtüszőket, ami erősebb, hosszabb ragyogóbb szemöldök szálakat eredményez.
Egyedülálló gyógynövény komplexet tartalmaz (ginkgo biloba, ginzeng, poligonum, angyalgyökér) a vitaminok és ásványi anyagok mellett. Látni és érezni fogja a szembetűnő változást már 4 hét használat után.
(Vigye fel takarékosan a szemöldökre, éjszakára. Szembe, és a szemhéjakra ne kerüljön.)

Hair Tonic - Minden fajta hajhullás ellen és a haj revitalizációjára

Keleti gyógynövény kivonatok keveréke mellett tartalmaz hajhagyma tápláló anyagot (pantenol, biotin, ginseng, ginkgo biloba kivonat). Különféle eredetű (diffúz, foltokban történő, ill. androgén típusú) hajhullások esetén is eredményes.  (A mellékelt fecskendő segítségével közvetlenül a hajhullás által érintett hajas fejbőrre felvinni reggel, este. Gyengéden masszírozza bele a fejbőrbe.)

Rejuville Hair Shampoo (for healthy hair growth) normál hajra

Mélytisztító sampon
A sampon célja az alapos mély tisztítás, az egészséges hajhagymáknak köszönhetően, a hajnövekedés segítése. Összetevője az alfa-hidroxid sav és mosó-tisztítószerek, amelyek kombinációja tökéletesen képes penetrálódni (hasznosul) a bőrben.  A phytantriol nemcsak hidratáló hatással bír, hanem megvédi a hajat a mechanikai sérülésektől, mint töredezettség, hajhullás, dörzsölés, fésülés. Rendszeres használatával a haj már 1 héten belül fényesebb, egészségesebb lesz. Lehetőség szerint 30 másodpercig hagyjuk, a hajon mielőtt leöblítenénk.

Rejuville Hair Shampoo (speccially for dandruff scalp) korpás hajra

Korpásodás elleni mélytisztító sampon
A sampon cink piritiont és szalicilsavat tartalmaz, amely hatékonyan csökkenti az erős faggyútermelést, zsírosodást. A korpásódás okozója a felhalmozódott faggyú, ami a túlzott faggyútermelés következménye.  (3-4 naponta használjuk és öblítés előtt 30 másodpercig hagyjuk a hajon. Ha megszűnt a korpásódás, elegendő heti 1 használat vagy alkalmankénti használata.)

Hair Conditioner Hajkondicionáló

A Rejuville Hajkondicionáló a szokásos összetevőkön kívül búza fehérjét is tartalmaz, ami megkönnyíti a haj kezelését, fésülését, javítja állagát. Fényesebb, selymesebb és dúsabb kinézetet biztosít. Magas koncentrációban tartalmaz phytantriolt, ami megszünteti a hajhullást, a hajvégeket ápolja, és hosszan megőrzi a haj hidratálását. Használjuk rendszeresen a Rejuville samponok után, ha szeretnénk megőrizni a haj hidratáltságát. (A legjobb eredmény elérésére, hajmosás után kenjük fel és legalább 1 percig hagyjuk a bőrön, mielőtt leöblítjük)