Lift Sleeping Mask 100ml

Az esztétikai orvoslásban használatos hialuronsavval készült alvómaszk teljes öregedésgátló és ránctalanító hatással rendelkezik.

Lift Sleeping Mask 100ml

Gazdag víz-olaj textúrája tökéletes a bőr éjszakai intenzív táplálásához. A Lift Sleeping Mask formula extrém táplálást biztosít hialuronsav, 5-féle növekedési faktor, folsav és acetil-glutamin tartalmának köszönhetően. Éjszaka a bőrt nem érik külső behatások, ezért a Lift Sleeping Mask  hatóanyag tartalmával erősen táplálja és helyreállíthatja a bőrfunkciókat és kisimítja a ráncokat.

Az 5-féle növekedési faktorról (epidermális GF, savas Fibroblast GF, Fibroblast GF, inzulin-szerű GF1 és a vaszkuláris endotheliális GF) és a folsavról kimutatták, hogy az emberi placentánál hatékonyabbak a sejtnövekedés stimulálásában, beleértve a fibroblasztét is, amely a kollagén bioszintézisét fokozza. A ráncok akár 38% -kal csökkennek, a bőr hidratáltsága pedig 50% -kal nő 2 hét használat után! A Hydracell Q (acetil-glutamin) aktiválja a kollagén bioszintézist azáltal, hogy a katabolikus utat anabolikus útra változtatja, növeli a sejtek káliumszintjét, javítva a sejtek vízvisszatartását.

Előnyök:

  • Érett bőrre tökéletes megoldás: bőrfiatalító, hidratáló, tápláló.
  • Csökkenti az öregedés látható jeleit, lassítja az öregedést
  • Sebgyógyító hatású, növeli a kollagén szintézisét.
  • Csökkenti a ráncokat, javítja a bőr mikrocirkulációját.
  • Aktiválja a természetes DNS javítási mechanizmusokat.

Aktív hatóanyagok:

  • Hyaluronsav
  • Hydracell Q (acetil-glutamin) Sebgyógyulás serkentése,  a keratinocyták migrációs képességének serkentése által.
  • Folsav – 5-féle növekedési faktor (IGF1, savas FGF, bázikus FGF, VEGF, EGF)

 Sajátosságok: Nem tartalmaz paraffint, szilikont, színezéket, parabéneket vagy káros tartósítószereket, állati összetevőktől mentes, előállítása során nem alkalmaznak állatkísérleteket.

Használata: Alkalmazása előtt mossa meg az arcát. Ecsettel vagy az ujjakkal bőségesen vigye fel az arc, a nyak és a dekoltázs területére, és csak reggel mossa le. Ne tegye a maszkot a szemhéjára!