MEZOTERÁPIA

MEZOTERÁPIA

Aesthetic medicine skin care mezoterápia

Fusion Meso

2001-ben Raphael Duérinck megalapította az Oxynergy Paris professzionális bőrápolási márkát. A peptideken alapuló innovatív receptúrák az őssejtek aktivitásának fenntartását célozták meg. 2007-ben egy új, orvosi-esztétikai vonal megteremtésével létrehozta a Fusion Meso-t. A Fusion Meso eredetileg csak orvosok számára volt elérhető, ám a szépségterapeuták óriási igényére, válaszul olyan professzionális termékeket és eljárásokat dolgozott ki, amelyek az orvosi kezelésekhez „nagyon hasonló eredmények” elérését tették lehetővé.

A Fusion Meso izgalmas és természetes hatású terápiás kezelései így váltak igazán sikeressé. Fiatalító, megújító hatása a mezoterápia elvein alapszik, amely elősegíti a kötőszövet regenerálódását a bőr mélyebb rétegeiben, ám a cég olyan speciális protokollokat dolgozott ki, amelyek kevésbé fájdalmasak és akár több kezelési kombinációt is ötvöznek a rövidebb gyógyulási idővel járó hosszútávú eredményekért.

A márka három kezelési lehetőséget kínál:

 1. A frakcionált meso-t: a Meso Pen-t, amely a mikro-szúrások által ösztönözi a bőrt kollagén termelésre, hogy helyreállítsa önmagát, miközben/egyidejűleg megnöveli az aktív összetevők transzdermális szállítását az általa létrehozott apró csatornákon keresztül.
 2. A No-Needle Meso egy fájdalommentes bőrfiatalító kezelés, amely elektromágneses impulzusokkal stimulálja a bőrt, a pórusok megnyitásával és a mikrocsatornák létrehozásával a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatja.
 3. A Fusion Meso ötvözi a frakcionált és a tű nélküli Meso használatát, hogy tovább növelje az összetevők hatékonyságát és diffúzióját a bőrben.

A Fusion Meso megalakulása óta élenjáró innovációkkal kínál professzionális megoldásokat a kozmetikai termékek és szépségápolási eszközök terén. Fáradhatatlan kutatási és fejlesztési munkájának, valamint a kezelések hatékonyságának és biztonságának köszönhetően üstökösként szárnyal az esztétikai-fiatalító eljárásokat alkalmazó orvos-kozmetikai szolgáltatások piacán.

A professzionális megoldások széles skálája testreszabott kezeléseket tesznek lehetővé, míg a specifikus protokollok magukban foglalják a megelőzési és előkészítési fázisokat, a speciális kezelési lépéseket, valamint az utóápolási/karbantartó fázisokat.

Az exkluzív termékek a kozmetikus szakemberek és a bőrgyógyászok számára készülnek, amelyek hatékonyan célozzák meg és javítják az olyan bőrproblémákat és bőrbetegségeket, mint: a bőr öregedése, ráncok, pigmentáció, bőrfehérítés, haj, bőrfeszesítés, szemápolás, lipolízis és cellulit.

Ajak kontúrra, a teltebb és bíborszínű ajkakért

F-PERFECT LIPS 5ml

Összetevők: Hyaluronsav, VEGF növekedési faktor, (Vascular endothelial growth factor) ginkgo-biloba kivonat, organikus mustárcsíra kivonat, Acetil-Hexapeptide-38.

Leírás:

Az F-Perfect Lips olyan termék, melynek célja az ajkak definíciójának, teltségének és színének javítása. Az ajkak térfogatát és hidratálását a hialuronsav és az acetil hexapeptid-38 fokozza. A peptid célzott hatása fokozza az adipogenezis (zsírszövet szaporulat) sebességét. Ráadásul serkenti a peroxiszóma proliferátorral aktivált receptor, az 1a koaktivátor (PGC-1a) kifejeződését. Ez magasabb lipid felhalmozódáshoz és ezáltal az ajkak teltségének növekedéséhez vezet. A VEGF, a ginkgo-biloba és a mustárcsíra kivonatok fokozzák a bőr vér mikro-keringését, az intenzívebb bíbor ajak szín eléréséhez.

Használata: A termékeket elektroporációval, frakcionált mezóval és mezóval lehet alkalmazni.

Célterület: Az ajak körvonalai. Meso protokoll: 0,5 mm. Célzott szövet: Dermis, zsírszövet.

Célzott sejtek: Adipociták, endothel sejtek, fibroblasztok. Kezelések gyakorisága: 2-4-szer kéthetente.

Egy forradalmian új steril anti-aging formula

F-LIFT FACE 5ml

Az F-LIFT FACE egy forradalmian új steril anti-aging formula (igazi meso ampulla), amely kizárólag tiszta hatóanyagokat tartalmaz. Ellenben nem tartalmaz semmiféle tartósítót, színezőt, illatanyagot és más fölösleges kemikáliát (nem úgy, mint sok más hasonló célra árusított készítmény!).

Ez a hatóanyag-koktél egy igazi áttörés a bőr rejuvenációjában. A tudományos kutatások legfrissebb eredményeit képviselő összetevői: peptidek és növekedési faktorok, melyek a lehető legtöbb különböző támadásponton keresztül fejtik ki a bőr öregedését kísérő jelenségeket gátló hatásukat.

Aktív hatóanyagok

 • kis molekultömegű hyaluronsav* (gátolja a transzepidermális vízvesztést, megerősíti a keratinociták egymáshoz kötődését, stimulálja a kollagén szintézist)
 • hexapeptid-10 (javítja a sejt-kötődést a basal-membránhoz a laminin-5 szintézis fokozása révén, ezáltal feszesebb és tömöttebb tapintásúvá válik a bőr)
 • karcinin (anti-oxidációs, anti-glikációs és bőr-anyagcsere stimuláló hatású, védi egyrészt a fibroblasztokat és keratinocitákat, másrészt a kollagént a külső ártalmaktól – ezáltal ránc-kisimító hatású)
 • CG-βFGF növekedési faktor, Sh-polipeptid-1 (stimulálja a kollagén és elasztin szintézist)
 • CG-IGF1 növekedési faktor, Sh-oligopeptid-24 (stimulálja a kollagén és elasztin szintézist, ráadásul zsírbontó hatású)
 • CG-TRX növekedési faktor, Sh-polipeptid-2 (antioxidáns hatásánál fogva védi a bőr sejtjeit, stimulálja a sejtosztódást)
 • CG-EDP3 biomimetikus peptid, oligopeptid-24 (stimulálja a sejtosztódást, növeli a bőr feszességét)
 • CG-TGP2 biomimetikus peptid, oligopeptid-34 (bőrvilágosító, atópiás dermatitisz ellenes hatású)

* 50.000 – 150.000 Dalton (megegyezik a bőrben található saját hyaluronsavéval)
Ezek az anyagok a biomimetikuspeptideketés növekedési faktorok:

Növekedési faktorok:

A növekedési faktorok proteinek, melyek a sejtfelszínen saját receptoraikhoz kötődnek, így sejtszaporodást idéznek elő, valamint ezek a fehérjék szabályozzák a kollagén-, az elasztin- és a hyaluronsav termelést. Módszerünk mind a kozmetika, mind az esztétika jövőjét jelenti, hiszen nem csupán a hyaluronsav, vitaminok, ásványi anyagok stb. pótlását biztosítják, hanem elősegítik bőrünk hiányzó komponenseinek újratermelődését is.

Biomimetikus peptidek: Ezek a fehérjék részt vesznek a sejtek közötti kommunikációban.  Aktiválják a bőrünkben jelenlévő növekedési faktorokat és a természetesen már meglévő jeleket másolva a test olyan folyamataira vannak hatással, mint például a bőrregeneráció, a hidratálás, a melanintermelés, stb.

Hatóanayag,Termék leírásaKiszerelés
(Termék neve)
HyaluronsavA bőr alapállományának természetes összetevője, vízmegkötő hatásának köszönhetően arc-, nyak-, dekoltázs kezeléséhez elengedhetetlen. Felhasználható mennyiség kezelésenként, bőrtípusonként max: 1-2ml. Keresztkötésekkel nem stabilizált, közepes molekulatömeg. Bőrfeszesítő, vízmegtartó, hidratáló, mikrohámlasztó.5 ml gumidugós ampulla
(F-HA+ 3,5%)
Hyaluronsav10 ml gumidugós ampulla
(F-HA 2%)
B-VitaminNyugtató hatásának köszönhetően ajánlott stresszes, igénybevett bőr kezeléséhez ill. aknéra hajlamos bőr ápolására. Keringésjavító, antioxidáns, hidratáló, regeneráló. B-vitamin komplex, vízoldékony, 4 B-vitamin csoport keveréke.  B1-, B2-és B6 vitaminok hiánya kritikus a sejtek energia-termelésében, dermatitishez vezethetnek. B5-vitamin különösen hasznos a zsíros és aknés bőr kezelésében, de a haj állapot javítására is szolgál. Akadályozza a bőr öregedését és kezeli a dermatitist. Tartalmaz még A, C, E vitaminokat és Glutathiont is.10 ml gumidugós ampulla
(F-Vitamin B-Complex)
C-Vitamin 2000 mgA C-vitamin rendkívül erős antioxidáns. Az antioxidánsok megelőzik a szabad gyökökkel kapcsolatos károsodásokat, amelyek a bőröregedés legjelentősebb okozói. Megfelelően alkalmazva, a C-vitamin képes az epidermisz mélyebb rétegeibe hatolni, feltöltve így a C-vitamin raktárakat. A szabadgyökök semlegesítésre kerülnek, a kollagén szintézis helyreáll. Jelentősen csökken a melanin termelés, ami meggátolja a szeplők megjelenését és világosítja a bőrt10 ml gumidugós ampulla
(F-Vitamin C)
MultivitaminMultivitamin koktél. C vitamint, A vitamint, E vitamint tartalmaz. Erőteljes antioxidáns hatású trió. Szabadgyök megkötő formula az anti-ageing koktélok elengedhetetlen kiegészítője. 10 ml gumidugós ampulla
(F-Vitamin ACE)
Centella asiatica, Fucus – Hyedra3 féle gyógynövény kivonata, ezért elsősorban antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású. Arckezelésnél problémás, pattanásos, gyulladásos bőrre ajánlott. A káros rostképződést gátolja, ezért nagyon hatásos a cellulit kezelésekor. Gyulladáscsökkentő, hámosodást serkentő, ödéma és cellulit elleni hatás, kötőszövet-képző, ránctalanító10 ml gumidugós ampulla
(F-Centellix)
DMAE 1%Az arcon a mimikai izomzat tónusát növeli. Arckezelés során különösen látványos a megereszkedett bőr feszesítésére, azonnali nagyon látványos liftinghatással10 ml gumidugós ampulla
(F-DMAE)
 
Ajakdúsító koktélAjak kontúrra, a teltebb és bíborszínű ajkakért. 5 ml 
F-Perfect-LipsHyaluronsav, VEGF növekedési faktor, (Vascular endothelial growth factor) ginkgo-biloba kivonat, organikus mustárcsíra kivonat, Acetil-Hexapeptide-38.gumidugós
  ampulla
Ginkgo BilobaPáfrányfenyő kivonat. Erős antioxidáns hatású, csökkenti a hajszálerek átjárhatóságát, serkenti a hajszálerek működését (ödéma ellen javasolt). Bőrfeszesítő, hajhullást csökkentő, cellulit elleni hatású. Használata test és arc kezelés során egyaránt hasznos, pl.: hajhullás csökkentésére, cellulit kezelésére, arcbőr kezelésekor öregedés gátló hatása érvényesül. 10 ml gumidugós ampulla
(F-Ginkgo)
Organikus szilícium Kötőszövet erősítő, bőrfeszesítő, a bőr fibroblaszt sejtjei elasztint és kollagént építenek fel segítségével. Arc, nyak, dekoltázs kezeléshez, öregedésgátló, bőrfiatalító, feszesítő hatással bír. Testkezeléshez, cellulit és zsírfogyasztáshoz, ill. a megereszkedett bőr állagának javításához alkalmazható. Hajkezeléshez is ajánlott, főleg vékony, töredezett hajra. 10 ml gumidugós ampulla 
 
(F-Silorg)
Rutin-Melilot ExtractumKumarin tartalommal. Arckezeléshez kiváló az anti-aging koktélban. Tartósítja a kívülről bevitt hyaluronsavat, meghosszabbítja a kezelés eredményességét. Érfal erősítő hatásának köszönhetően alkalmas cellulit kezelésére is. Gyulladáscsökkentő, vízhajtó, ödéma elleni hatás, nyirokkeringést fokozó. 10 ml gumidugós ampulla
(F-Melirutin)
Hyaluronsav – Multivitamin Anti-Aing, antioxidáns koktél“LEGJOBB MEZOTERÁPIÁS HATÓANYAG” ANTI-AGING & BEAUTY TROPHY WINNER 2013.5 ml gumidugós ampulla
(CytoCare 532)2013. Első európai orvosi Anti-Agnig Kongresszus Arc-, nyak-, dekoltázsregeneráló, ill. antiaging (öregedést lassító) kezelésére összeállított multi vitamin koktélok. A hyaluronsav koncentrációja igen magas 32mg, organikus szilíciumot, aminosavakat és a bőr számára elengedhetetlen vitaminokat tartalmaz. Erős anti-oxidáns hatás, hidratáló és öregedés gátló hatásának köszönhetően különösen ragyogóvá teszi a bőrt, sugárzó, természetes hatást eredményez. Magas hyaluronsav tartalma miatt (32 mg) a nagyon igénybevett, idős bőr kezelésére használjuk. Ez a kivételes koktél erőteljesen táplálja a bőrt, teltebbé, egészségesebbé teszi, mivel segíti megtartani a bőr biológiai egyensúlyát, visszaállítja az öregedési mechanizmust, védelmet biztosít
2 Peptide-Hyaluronav  Anti-Aging koktélAz F-BTX az optimális kezelés a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb eredmény elérésére. Az ampulla csak tiszta aktív összetevőket tartalmaz, tartósítószerek és egyéb vegyi anyagok nélkül. Két fajta peptidet kombinál (Oktapeptidek és Pentapeptidek), botox-szerű hatása van. A peptidek gátolják és csökkentik a arcizmok összehúzódásait, megelőzve az új mimikai ráncok kialakulását, és csökkentve a ráncok megjelenését. Egy egyedi szinergia a totális lifting hatásért.10 ml gumidugós ampulla
(F-BTX)
Hyaluronsav – DMAE- Organikus szilícium Anti-Aging koktélA tökéletes anti-aging kezelés egy ampullában.  Ez a formula a legelterjedtebb az anti-aging mezoterápiás kezeléseknél, mert tökéletes bőr megújulást eredményez.  Szerves szilícium a fő összetevője, ezért kiváló feszesítő hatással bír, kollagén képző, szabad gyök-blokkoló, javítja a bőrhibákat, halványít, megelőzi a ráncosodást, és gyulladáscsökkentő.                                                             A DMAE és a kis molekulasúlyú hyaluronsav megemeli az arcbőrt és hidratál. Csökkenti az oxidációs folyamatot és a bőrpírt. Ennek köszönhetően exkluzív hatóanyag az öregedés megelőzésére és természetes fiatalító lehet.  Hyaluronsavat tartalmaz!10 ml gumidugós ampulla
(F-XFC +Face)
Halványító -pigmentáció elleni koktélAz erős pigmentáció elleni harcban az F-Radiance megoldást kínál. Csökkenti az alfa-tirozináz tevékenységét (pigmentációért felelős enzim), megújítja bőrt, ragyogó, egészséges tekintetet kölcsönöz. A hatásos eredmény érdekében folyamatos kezelésekre van szükség, a kezelések előtt arcradír használata javasolt.10 ml gumidugós ampulla
(F-Radiance)
Egyedülálló bőrmegújító-arcfiatalító koktélEgyedülálló feszesítő, bőrmegújító formula5 ml gumidugós ampulla
(F-Lift+Face)Az F-LIFT FACE egy forradalmian új steril anti-aging formula. Ez a hatóanyag-koktél egy igazi áttörés a bőr rejuvenációjában. A tudományos kutatások
 legfrissebb eredményeit képviselő összetevői: peptidek és növekedési faktorok, melyek a lehető legtöbb különböző támadásponton keresztül fejtik ki a bőr öregedését kísérő jelenségeket gátló hatásukat.
 – Megelőzi a bőr öregedését.
 – Semlegesíti a szabadgyököket.
 – Csökkenti oxidációs folyamatot.
 – Csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat.
 – Stimulálja a kollagén I szintézist
Akné – pattanás kezelő koktélAz kanadai füzike (Epilobium angustifolium) az észak kanadai prérin élő gyógynövény, Oenothein tartalmának köszönhetően csökkenti az 5-alfa reduktáz aktivitást, gátolja a baktériumok (propioni bacterium acnes ) szaporodását. Erőteljes anti-oxidáns hatással is rendelkezik, gátolja a bőr kóros pigmentációját. A Tripeptid-1 stimulálja az extracelluláris mátrix fehérjéket (kollagén I. és III., fibronektin, elasztin és laminin,) ezáltal elősegíta a szöveti megújulást10 ml gumidugós ampulla
 
(F-ACN)
Hyaluronsav,Nem térhálósított (nem-retikulált) hialuronsav, EGF és FGF növekedési faktorokkal optimalizált termék az intenzív ránckorrekciós hatásért.5 ml gumidugós ampulla
EGF, FGF növekedési faktorokA hialuronsav használata elősegíti a hidratált és feszes bőr megőrzését, javítja a sejtek kohézióját, ezzel csökkenti a transzepidermális vízvesztést A bőrt fokozatosan feszesíti és hidratálja, ezáltal fiatalabb, szebb és rugalmasabb marad. EGF: (Epidermal growth factor, stimulálja a sejtek megújulását és a kollagén termelést) FGF: (Fibroblast growth factor, stimulálja akollagén és elasztin szintézist) Használata: Elektroporációval, frakcionált meso-val vagy más transzdermális szállító eszközzel. Terület: arc, nyak, dekoltázs és kéz.  Protokoll: Adagolás: 5 ml kezelésenként kezdetben 3–5 kezelés 2 hetente, majd az eredmények megtartásáért 6 hetente egyszer ismételő kezelés.
(F-HA ULTRA) 
Foszfatidilkonin 500 mgRendkívül eredményes a lefogyhatatlan zsírpárnák és cellulit kezelésére. A zsírsejtekben lévő zsírt emulgeálja (folyékonnyá teszi), hogy távozni tudjon a szervezetből. Organikus szilíciummal adagolva, feszesíti a megereszkedett bőrt (utóbbi kollagén termelő hatásának köszönhetően). Elegendő folyadék bevitele nélkül a kezelés eredménytelen, a feloldott anyag távozni nem tud! 10 ml gumidugós ampulla
(F-PPC)
 A Foszfatidilkolin (5%) mellett tartalmaz még Sodium deoxycholate (2,4%), Organikus szilíciumot, L-carnitint, és egy növekedési faktort (IGF1)10ml gumidugós ampulla
(F-PPC+)
L-Carnitin 25%Zsírégető hatású. Kizárólag akkor fejti ki hatását, ha az izomzat mozgásban van. Az izomzatra úgy hat, hogy az a zsírt égeti el, nem pedig a szénhidrátot.  10 ml gumidugós ampulla
(F-Carnitine)
ArticsókaTestkezelés során zsírbontó hatása érvényesül, cellulit ellen is használható.10 ml gumidugós ampulla
(F-Artichoke)
Stria kezelő koktélA StretchCare kezelés a bőrszövetek ernyedtségének látható jeleit enyhíti és a striák (terhességi csíkok ellen hatásos) a különböző bőrrétegekben kifejtett hatásai révén:5 ml gumidugós ampulla
 • A bőrszövet feszesítő hatása: a DMAE fejti ki a bőrszövet feszesítő hatását
(StretchCare)• Hegek eltüntetése: a DMAE a laza kollagén-rostok feszítésével összehúzza a striákat és csökkenti jellegzetes elszíneződésüket
 • A bőr minőségének javítása: a hyaluronsav hidratáló és szerkezetjavító hatásának köszönhetően, a nyomelemekkel együtt új feszességet ad a sejteknek. Ezen kívül a B5 vitamin fontos szerepet játszik a zsírsavak és a koleszterin szintézisében, amelyek a bőrsejtek membránjainak építőanyagai. Így a B5 vitamin hozzájárul a bőr megújulásához és erősödéséhez.
 A StretchCare formula ezáltal természetes alapanyagok optimális koncentrációjú elegyét jelenti. A bőr feszesebbé és energikusabbá válik. A barázdák enyhülnek, a bőr a természetes ránckisimító hatás eredményeként simábbá válik. A striák jelentősen csökkennek, pigmentációjuk láthatóan halványul
Test feszesítő koktélAz eredményesebb kezelés a tökéletes test eléréséhez. Különböző mechanizmusoknak köszönhetően alkalmas mind a narancsbőr csökkentésére, a zsírsavak lebontására (lipolízis) a vizenyő csökkentésére (drenáló hatás) és feszesítésre.A vektorizált hyaluronidase, az articsóka és a gingko biloba kivonatok kiürítik a felgyülemlett folyadékot, méreganyagot. A vektorizált lipáz, a szerves szilícium és a koffein arra ösztönzi a zsírsejteket, hogy lebontsák a zsírt (lipolízis), míg az L-karnitin stimulálja a sejteket, elégeti a felszabadult zsírsavakat. Befejezésként a melilotus megerősíti az ereket, hogy megakadályozza újabb narancsbőr kialakulását.10 ml gumidugós ampulla
(F-XBC)
Cellulit, narancsbőr kezelő koktélAz aktív összetevők szinergizmusának (egymás hatásának kölcsönös erősítése) köszönhetően a készítmény eredménnyel alkalmazható a cellulit kombinált kezelésében.Aktív összetevők:- organikus szilícium Segíti a kóros kötőszövet restrukturálását és megerősíti azt, mivel erőteljesen stimulálja új kollagén és elasztin rostok szintézisét. Az új kollagénnek köszönhetően nő a bőr hidratációja is. Ezeken kívül még fontos megemlíteni, hogy enyhe lipolítikus (zsírbontó) hatása is van. articsóka extraktum Jelentős zsírbontó hatással bír.- troxerutin Érvédő hatásának köszönhetően csökkenti a cellulittal járó ödémát.- kumarin  Nyirok-drenázs serkentő hatással bír, ezáltal szintén részt vesz az ödéma csökkentésében.10 ml gumidugós ampulla
(F-Magistral)
Hajhullás elleni koktélVisszaállítja a hatékony mikro-cirkulációt a fejbőrben és revitalizálja a hajhagymákat. Ez egy hatékony formula, amivel leküzdhető a hajritkulás, és csökkenthető a hajhullás. Az értágító Centella Asiatica kivonat tevékenységének, ami növeli a vér áramlását és így serkenti az oxigénellátást. Összetétel: panthenol, hyaluronsav, calcium penthatenate, biotin, vas, cink, magnézium, réz, centellasiatica, organikus szilícium, gingko biloba extraktum. 10 ml gumidugós ampulla
(F-Hair)
Hajhullás elleni koktél“LEGJOBB MEZOTERÁPIÁS HAJKEZELŐ KOKTÉL” 1. díj 2014. II. európai orvosi Anti-Agnig Kongresszus.                                                            Eredményes a fejbőr táplálására, hidratálására, mivel elősegíti a zsírsavak termelődését. Androgén vagy külső okok (évszakváltás…) esetén csökkenti a hajhullást, elősegíti a növekedést. A hajhagymák pórusainak újjáélesztésére, a hajszálak rostjainak megerősítésére és védelmére ajánlott. Összetétel: Cink glukonát, aminosavak: (arginine,glitamine, ornithine, glicine, cysteine) vitaminok:( nicotinamide, calcium penthatenate, folsav, B6, biotin, B12,)5 ml gumidugós ampulla
 
(HairCare)
Androgén alopécia jellegű hajhullás kezeléséreAz egyedülálló F-HAIR MEN formula a tudományos kutatások legújabb eredményeinek felhasználásával került kifejlesztésre. Biomimetikus peptideket és sejtnövekedési faktorokat tartalmaz5 ml gumidugós ampulla
(F-Hair Men)– Megakadályozza a hajhullást
 – Serkenti a hajnövekedést.
 – Csökkenti a haj oxidációs folyamatait
 – Erősíti a haj szerkezetét
Szemkörnyék feszesítő koktélF-Eye contour használatával lehet a legjobb eredményeket elérni a legrövidebb idő alatt a szemkontúr kezelésekben. Megakadályozza ezen az érzékeny területen a szárazságot, a szem táskák, a sötét karikák és ráncok kialakulását. Az alacsony molekulatömegű hyaluronsav erősíti a bőr feszességét, hidratál és csökkenti a ráncokat. Chrysin és az N-hydroxysuccinimide aktiválja és megszünteti a vér eredetű pigmentekért felelős sötét színű karikákat és a helyi gyulladást. Szerves szilícium, Cynara és ginkgo kivonat segít eltávolítani a felgyülemlett folyadékot és zsírt alkotó szem táskákat. 10 ml gumidugós ampulla
(F-Eye Contour)
30G 1/8″ (0,3×4 mm)1 db
30G 1/4″ (0,3×6 mm)1 db
30G 1/2″ (0,3×13 mm)1 db
Fecskendő 5 ml1db
18G 2″ (1,2×50 mm)1 db
ToldóMeso System1 db
KanülMesalyse1 db
MesoPen steril cserélhető pótfej 
12 tűs1 db
1 tűs1 db
32G 1/2″ (0,26×13 mm)1 db
32G 1/8″ (0,26x 4mm)1 db

ELEKTROPORÁCIÓ

Érintésvédelem: 230V-50Hz-30W IP20-Fu: F1T 500mA

A WS elektroporátor előző társaihoz képest sokkal nagyobb teljesítményű készülék, ezért bizonyos érintés védelmi szabályok betartása szükséges az esetleges kellemetlen, de teljesen veszélytelen kisfeszültségű áramütések miatt.

A WS készülék működési elvéből kifolyólag igen nagy elektromos mező jön létre a kezelő fej közvetlen környezetében, ami azt eredményezi, hogy ha a közvetlen környezetébe egy másik vezető kerül, akkor kiszámíthatatlan elektromos kisülések keletkezhetnek (mint egy villámcsapás, persze egészen kicsiben..). Ezért a készüléket lehetőleg szigetelt, tehát elektromos áramot nem vezető műanyag felületű tartóra (polc, asztal, stb..) helyezzük.

A készüléket használat közben csak a felső részen található sötétszürke kezelő felületen érinthetjük meg. A készülék által generált elektromos mező csak működés közben a kezelőfej közvetlen környezetében jön létre, ezért aki a kezelő fejjel működés közben érintkezésbe lép, nem viselhet fém tárgyakat, ékszereket.

A készülék kezelőfejét, ill. bármi más fém eszközt, keretet ne érintsünk meg egyszerre (pl.: számítógép, mobil telefon..). Aki a kezelő fejjel érintkezésben van, az kerüljön minden más elektromossággal működő fémházas készüléket, ill. minden egyéb fém tárgyat. A kezelés során a kezelő és a kezelt személy kerüljenek minden egyéb fizikai kontaktust más harmadik személlyel.

A WS elektroporátor kezelő fejének közvetlen környezetében lévő elektromos készülékek, adathordozásra alkalmas eszközök (mobiltelefon, számológép, számítógép, magnó kazetta, floppy, merevlemez, memóriakártya…) súlyos és visszafordíthatatlan károkat szenvedhetnek.

A kezelést kizáró tényezők:

1.) a kezelt személy szervezetébe pacemakert ültettek
2.) epilepsziában szenved
3.) terhes
4.) a kezelt bőrfelületen aktív aknés elváltozások láthatók

Forgalmazó: Medist Kereskedelmi Kft. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 1, Tel: + 36 20 545 5518  +36 1 266-5011
Email: info.medist@gmail.com

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE