Retinol 1.0

Intenzív kezelés ráncokra és napfény okozta bőröregedésre.

Retinol 1.0

Hatóanyag: stabilizált tiszta retinol 1%

Leírás: Nagyon koncentrált szérum, magas retinol tartalommal. Exkluzív formula, mely a ráncokat és a napfény okozta öregedés Jeleit célzottan kezeli. Néhány napos alkalmazás után a bőr fiatalabbnak tűnik, kevesebb ránc és egységesebb bőrszín jellemzi. Citrusfélék keverékéből álló illata friss és energikus.

Ezt az intenzív kezelést éjszakára, hetente 2-3 alkalommal alkalmazzuk, 10-15 napon keresztül. Ha a bőrt érzékenyítené, és/vagy a hámlás jeleit is mutatná, használatát néhány napig szüneteltessük. Az 1.0 retinollal végzett kezelést napközben minden esetben, szigorúan magas fényvédő termék használatával (All Day Shield) kell kombinálni!

A termék legnagyobb újítása, hogy megoldottuk a retinol stabilitását, ami nagyon nehéz feladat, így az hosszú ideig képes megőrizni aktivitását a készítményben. Ehhez olyan olajok speciális keverékét használtuk, amelyekben a retinol védve marad az oxidációtól.  Készítményünk ún. transzdermális emlékeztetőt is tartalmaz, hogy megnövelje a retinol behatolását az epidermisz legmélyebb rétegeibe.

A retinol (A-vitamin) hatékonyságát számos tudományos tanulmány bizonyította, megerősítette hatásának széles skáláját a bőrápolásban. Eredményesen alkalmazható a pigmentfoltok és ráncok csökkentésében, a bőr rugalmasságának és simaságának javításában. A retinol elősegíti a sejtek megújulását, csökkenti a kollagén degradációt és normalizálja a keratinizációt. Regenerálja a bőrt, sima, feszes és ragyogó megjelenést biztosít. A bőrgyógyászok és más esztétikai szakértők munkájukban évtizedek óta támaszkodnak az A-vitamin kozmetikai termékekben rejlő számos pozitív hatására.

Használata: A szérum felvitele előtt mossa meg az arcát és jól szárítsa meg. Egy borsónyi mennyiségű szérumot felfelé irányuló, körkörös mozdulatokkal finoman masszírozzon bőrébe. Kerülje a szemkontúrokat.

Illat: Ceylon tea és friss citrom.

A termék textúrája: Víz-az-olajban emulzió, melynek specifikus összetétele a szérumnak optimális stabilitást biztosít, miközben a bőrt simává és bársonyossá teszi. Az emulziót fénylő ragyogás jellemzi a készítményben alkalmazott finom emulziós technológiának köszönhetően. Az eredmény egy nagyon kellemes, friss érzetű, a bőrbe könnyen felszívódó krém.