Probiotix krém 50 ml

Ultra tápláló krém száraz és érzékeny bőrre, a mikrobiom és a biológiai védekezés helyreállításához.

Probiotix krém 50 ml

Fő összetevők:

  • XS hialuronsav (ultra alacsony molekulatömegű hialuronsav),
  • Probiotix-komplex.

Leírás:
Víz az olajban típusú, gazdag, tápláló krém száraz és érzékeny bőr kezelésére. A probiotikus termék állaga rendkívül lágy és selymes, intenzíven tápláló hatású. Illatanyaga mandarin illóolajból származik.  A Probiotix krém vízfázisa izotóniás oldat, mely kiegyensúlyozza és optimalizálja a bőr nedvességét, elősegíti a víz bőrbe jutását. . A pre/probiotikus komplex növényi szubsztrátokból, enzimatikus szintézissel nyert α-glüko-oligoszacharidokból készül, 100%-os tiszta növényi levekből, melyek gazdagok β-frukto-oligoszacharidokban, jicama vagy yacon gumók (inkagumó) hidegen sajtolt nedvéből származnak. Tartalmaz még Lactobacillus baktériumot, melyet tindallizálással (speciális sterilizálás) inaktiválnak, és fagyasztva szárítanak. Ez a termék a bőr ökoflórájának optimalizálására, a biológiai védekezés erősítésére, valamint a bőr ragyogásának javítására szolgál. Figyelemre méltó a bőrszerkezet átalakító és simító hatása is.

Különlegessége, hogy azáltal segíti elő a bőr mikrobiom egyensúlyának kialakulását, hogy szubsztrátként működik az ott élő baktériumok számára. Természetes cukrokban gazdag (GOS és FOS) összetétele tovább javítja a bőr előnyös megjelenését, fokozza a ragyogását és enyhíti az érzékeny és száraz bőrre jellemző kellemetlen tüneteket. XS-hialuronsav tartalmának köszönhetően kiváló öregedésgátló, növeli a bőr belső víztartalmát, ezzel viszkoelasztikus tulajdonságait, és fiatalítja azt.

Használata: Éjszakai krémként megfelelő mennyiséget finoman a bőrbe kell masszírozni. Szemhéjakra nem használható!

Illat: Mandarin illóolaj.

Textúra: Olaj-a-vízben emulzió, amely jobban alkalmazkodik a száraz és érzékeny bőr igényeihez. Több tápanyagot, védelmet és hosszantartó nedvességet biztosít a bőrnek.