PPC+ Cream 200ml

Zsírbontó cellulit krém

PPC+ Cream 200ml

A narancsbőr vagy más néven cellulit (adiposis edematosa) a bőr alatti (szubkután) kötőszövetben található, kötőszöveti sejtekkel határolt lokális zsírfelhalmozódás, mely egyenetlenné teszi a bőr felszínét, a narancs héjához  hasonló megjelenést kölcsönözve az érintett bőrterületnek.

A serdülőkoron átesett nők több mint 90%-át érinti, ritkán férfiakon is előfordul. Leggyakrabban a combokon, a fenéken, ritkábban a has bőrén jelentkezik. Szigorú értelemben nem számít kóros állapotnak.

A cellulit veleszületett genetikai hajlam (fehér bőrű hölgyeken a leggyakoribb, ázsiai hölgyeken szinte ismeretlen), különféle gyógyszerek használata, stressz, mozgásszegény életmód, terhesség, miatt alakulhat ki. Bár többféle kezelési lehetőség is rendelkezésre áll, hatékony terápiája a mai napig nem volt megoldott, és a különböző eljárások hatékonyságáról is megosztott az orvosi szakirodalom.

Eddig szinte csak az injekcióban alkalmazott PPC (Foszfatidilkolin) bizonyult hatékony kezelésnek a cellulit és a zsírpárnák csökkentésére, de ez a kezelés fájdalmas, kellemetlen volt. Ezt a kiváló zsírbontó anyagot eddig nem sikerült bőrön keresztül, injektálás nélkül bejuttatni a bőrbe.

A Fusion Meso létrehozott egy tökéletes alternatívát azáltal, hogy transzdermális (bőrön keresztül felszívódó) mikrokapszulába zárt PPC-t tartalmazó zsírbontó krémet hozott létre, melyet L-karnitinnal, koffeinnel és nátrium-deoxikoláttal kevertek , amelyeket eddig főleg invazív esztétikai gyógyászati ​​kezelésekben használtak.

Ezeket az anyagokat úgy választották meg, hogy a lehető leghatékonyabban csökkentsék a zsírszövetet, ugyanakkor csökkentse a cellulitot, javítsa a bőr rugalmasságát és feszességét az alkalmazás helyén. A krém rendkívüli hatékonyságát számos tanulmány bizonyította.

  • Transzdermális PPC: Rendkívül eredményes a lefogyhatatlan zsírpárnák és cellulit kezelésére. A zsírsejtekben lévő zsírt emulgeálja (folyékonnyá teszi), hogy távozni tudjon a szervezetből.
  • L-karnitin: felgyorsítja a zsírsavak energetikai anyagcseréjét, és méregtelenítő hatású a bőrsejtek számára. A nátrium-deoxikolát hatékonyan cseppfolyósítja a zsírsejtek, az úgynevezett adipociták sejtmembránjait, lehetővé téve az anyagcsere felesleges termékeinek felszabadulását (lipolízis).
  • Koffein: Serkenti a mikrokeringést, ezáltal erősítve a többi hatóanyag felszívódását. Ezenkívül felgyorsítja a lipolízist, ami a glicerin és a szabad zsírsavak vérszintjének növekedéséhez vezet. Az úgynevezett adipociták, lehetővé téve az anyagcsere felesleges termékeinek felszabadulását (lipolízis). Felgyorsítja a lipolízist, ami a glicerin és a szabad zsírsavak vérszintjének növekedéséhez vezet. Az úgynevezett adipociták, lehetővé téve az anyagcsere felesleges termékeinek felszabadulását (lipolízis). Tanulmányok, amelyek megerősítik a mikrokapszulákban lévő koffein és L-karnitin hatásának növekedését. A permeabilitás növekedése és a benne lévő anyagok hosszabb felszabadulása. A transzdermális PPC-vel kapcsolatos vizsgálatok teljes biztonsággal megerősítették a zsír lebontásának felgyorsulását az adipocita sejtekben. Látványosan és hatékonyan csökkenti a narancsbőr látható jeleit.

Aktív hatóanyagok: Transzdermális PPC, L-karnitin, Koffein

Sajátosságok: Nem tartalmaz paraffint, szilikont parabéneket vagy káros tartósítószereket, szinezéket. Állati összetevőktől mentes, előállítása során nem alkalmaznak állatkísérleteket. Kiegyensúlyozott pH-jú.

Használata: Reggel és este vigye fel a célterületre, masszírozza a bőrbe. Látványos eredmény várható 4-6 hét alatt. A krém önmagában is segít a zsírbontásban, de nem nyújt megfelelő alakformáló hatást, mindenképpen szükség van a rendszeres testmozgásra, megfelelő étrendre. Nagyon fontos, hogy a krém használata közben megfelelő mennyiségű folyadékot igyunk, hogy a lebontott zsír távozni tudjanak a szervezetből. A mozgás is ezt a folyamatot segíti elő.