Hyaluronic Cryo-Mask 100 ml

Erőteljes bőrhütö,anti-aging és ránctalanító maszk.

Hyaluronic Cryo-Mask 100 ml

Aktív hatóanyag: Kis molekulatömegűhyaluronsav.

Termékelőnyök:  Esztétikai orvoslásból származó hialuronsav formulával, a teljes öregedésgátló és a ránctalanító hatás érdekében. Friss és egyedi textúrájú maszk, a rendkívül puha bőrtónusért.

A Hyaluronic cryo-mask bőrhűtési technológiájának köszönhetően, a felhordás után 2 fokkal képes csökkenteni a bőr hőmérsékletét. Ez a formula rendkívüli nedvességet biztosít, a kis molekulatömegű hialuronsav tartalmának köszönhetően. Az esztétikai gyógyászati ​​termékekből származó kis molekulatömegű hialuronsav képes más hialuronsavakhoz képest mélyebben áthatolni az epidermiszbe. Úgy viselkedik, mint egy természetes szivacs, amely nagy mennyiségű vizet köt meg, hogy biztosítsa a nedvességet és kitöltse a mély ráncokat. A hialuronsav stimulálja a fibroblasztok kollagén és elasztin rost képzését, megóvja a bőrt az öregedéstől, megereszkedéstől.

Használata: A maszk felhordása előtt mossa le a bőrt. Ecsettel vagy az ujjaival kenje fel bőven az arcra, a nyakra és a dekoltázsra. Hagyja körülbelül 10 percig, aztán távolítsa el a felesleget egy száraz pamutkendővel. Ne tegye a maszkot a szemhéjakra.

Alkalmazási területek: Arc, nyak, dekoltázs.