Eye Sorbet 30 ml

Frissítő és ápoló hatású szemkrém a szem körüli duzzanatok, táskák, sötét karikák és ráncok csökkentésére.

Eye Sorbet 30 ml

Aktív hatóanyagok:

  • térhálós hialuronsav
  • 5-féle növekedési faktor
  • folsav
  • acetil-glutamin

Termékelőnyök: Az esztétikai orvoslásban bizonyított aktív összetevőinek köszönhetően a rendkívül frissítő tulajdonságokkal rendelkező szemkrém teljeskörű öregedésgátló hatással rendelkezik.  Meglepő textúrája pillanatok alatt elhalványítja/eltünteti a szem körüli ráncokat.

– Keresztkötött (térhálós) hialuronsav: az esztétikai orvoslásban dermális töltőanyagként használják a mély ráncok kitöltésére, elsimítására.

  • 5-féle növekedési faktor (Epidermális GF, savas Fibroblast GF, Bázikus Fibroblast GF, inzulin-szerű GF1 és Vascularis endothelialis GF) és folsav: kimutatták, hogy a sejtnövekedés stimulálásában – beleértve a kollagén bioszintéziséért felelős fibroblasztét is – hatékonyabbak a humán placentánál. A ráncok akár 38% -kal csökkentek, a bőr hidratáltsága pedig 50% -kal nőtt 2 hetes alkalmazást követően.
  • Hydracell Q (acetil-glutamin): a kollagén bioszintézist azáltal aktiválja, hogy a katabolikus (lebontó) folyamatot anabolikusra (aminosavakból fehérjéket felépítő) változtatja, növeli a sejtek káliumszintjét, és javítva a sejtek vízvisszatartását.

Használata: Az Eye sorbet szemkrém felvitele előtt mossa meg az arcát. Vigyen fel a szem környékére egy kevés krémet, és óvatosan masszírozza felfelé, körkörös irányba.

Alkalmazási terület: szemkontúr